...και γιατί Handcrafted
Storytelling ?

Οι φωτογραφίες, για τους κατόχους τους, δεν είναι αντικείμενα. Είναι παράθυρα στον χρόνο, που παρέχουν με έναν τόσο απλό τρόπο την ανάμνηση των εμπειριών τους και ενεργοποιούν όλες τους τις αισθήσεις.

Τα Albums της Qualia, είναι οι παραμυθάδες, αυτοί οι αφηγητές ιστοριών, που έχουν καλά φυλαγμένες όλες εκείνες τις μαγικές ιστορίες, που λατρεύεις να ακούς ξανά και ξανά, στολισμένες με τον περίτεχνο λόγο τους.

Οι άνθρωποί σας ζουν τις στιγμές τους κι εσείς δημιουργείτε μνήμες γι’ αυτούς. Μνήμες, που μπορεί κανείς να κοιτάξει! Κι εμείς με τη σειρά μας, τις αγκαλιάζουμε με ένα  περίτεχνο ένδυμα, προϊόν υψηλής τεχνικής επεξεργασίας και τελειοποιημένο στα χέρια μας, που θα τις διαφυλάξει για πάντα.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Τι κάνουμε
διαφορετικά;

Νιώθουμε!

Και αυτό που νιώθουμε είναι αγάπη.

Αγάπη για ό,τι δημιουργούμε μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια.

Αγάπη για όλη τη νέα γνώση, που δημιουργείται στον τομέα μας και για την εφαρμογή της.

Αγάπη και σεβασμό για όσα συμβαίνουν σε κάθε album.

Αγάπη για να είναι κάθε album τόσο μοναδικό όσο και η ιστορία που διηγείται.

Και τέλος, αγαπάμε να θυμόμαστε και να σας θυμίζουμε, πως μαζί δημιουργούμε τέχνη και το ωραιότερο αποτέλεσμα της τέχνης αυτής είναι η ομορφότερη αφήγηση των πιο προσωπικών ιστοριών όσων μας τις εμπιστεύτηκαν.

Τα υλικά των εξωφύλλων της Qualia ξεπερνούν τα τετριμμένα, ανεβάζοντας τον πήχη ποιότητας και αισθητικής. Είμαστε εδώ για να ντύσουμε τις δημιουργίες σας με ένα ένδυμα αντάξιο της πιο ποιοτικής σας εργασίας.

Επενδύστε σε ένα τέλειο αποτέλεσμα, όπως οι πελάτες σας επενδύουν στις ικανότητές σας, εμπιστευόμενοι στα δικά σας χέρια τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους!


Qualia είναι

Μία φωτογραφία, μία μυρωδιά από τα παλιά, μία γεύση, μία ξεχασμένη μελωδία, ένα άγγιγμα, όλα μπορούν να ξυπνήσουν τόσα συναισθήματα μέσα σε μια στιγμή… Και τα συναισθήματα, με τη σειρά τους, μας κάνουν να αφηγούμαστε ιστορίες, είτε σε άλλους, είτε στον εαυτό μας. Ιστορίες μοναδικές, γιατί καμία εμπειρία δεν μπορεί να είναι ίδια με κάποια άλλη.

...και γιατί Handcrafted Storytelling ? Οι φωτογραφίες, για τους κατόχους τους, δεν είναι αντικείμενα. Είναι παράθυρα στον χρόνο, που παρέχουν με έναν τόσο απλό τρόπο την ανάμνηση των εμπειριών τους και ενεργοποιούν όλες τους τις αισθήσεις. Τα Albums της Qualia, είναι οι παραμυθάδες, αυτοί οι αφηγητές ιστοριών, που έχουν καλά φυλαγμένες όλες εκείνες τις μαγικές ιστορίες, που λατρεύεις να ακούς ξανά και ξανά, στολισμένες με τον περίτεχνο λόγο τους. Οι άνθρωποί σας ζουν τις στιγμές τους κι εσείς δημιουργείτε μνήμες γι’ αυτούς. Μνήμες, που μπορεί κανείς να κοιτάξει! Κι εμείς με τη σειρά μας, τις αγκαλιάζουμε με ένα ντελικάτο και περίτεχνο ένδυμα, προϊόν υψηλής τεχνικής επεξεργασίας και τελειοποιημένο στα χέρια μας, που θα τις διαφυλάξει για πάντα.Τα υλικά των εξωφύλλων της Qualia ξεπερνούν τα τετριμμένα, ανεβάζοντας τον πήχη ποιότητας και αισθητικής. Είμαστε εδώ για να ντύσουμε τις δημιουργίες σας με ένα ένδυμα αντάξιο της πιο ποιοτικής σας εργασίας. Επενδύστε σε ένα τέλειο αποτέλεσμα, όπως οι πελάτες σας επενδύουν στις ικανότητές σας, εμπιστευόμενοι στα δικά σας χέρια τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους!

Καλάθι Αγορών
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας μας. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση σημαίνει πως συμφωνείτε.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να βρείτε τα προϊόντα που ψάχνετε