Υπηρεσίες

Σχεδιασμός σαλονιών άλμπουμ

Το φωτογραφικό άλμπουμ διηγείται μια ιστορία… Την ιστορία της ημέρας όπως εσείς την καταγράψατε, την οραματιστήκατε και αποτυπώσατε μέσα από τις λήψεις σας.

Τώρα μπορείτε να αφήσετε σε εμάς την επιλογή και την δημιουργία του σχεδιαστικού του άλμπουμ που θα φιλοξενήσει την φωτογραφική σας συλλογή.

Σχεδιασμός εξωφύλλου άλμπουμ

Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σχεδιάσει το εξώφυλλο του άλμπουμ σας με την έμπνευση που μας παρέχει το φωτογραφικό σας στυλ, το είδος του event και τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Θα δημιουργήσουμε ένα εξώφυλλο που θα προσκαλεί τον καθένα να ανοίξει το άλμπουμ και να ταξιδέψει στον κόσμο των αναμνήσεων.

Επεξεργασία RAW σε JPG

Αναλαμβάνουμε να σας μετατρέψουμε τα αρχεία σας από raw-jpeg κάνοντας ταυτόχρονα όλες τις χρωματικές και τονικές διορθώσεις στις πλέον σύγχρονες φωτογραφικές οθόνες .Πάρτε το σωστό αποτέλεσμα από τις φωτογραφίες που τραβήξατε και παραδώστε το άλμπουμ σας σωστά τυπωμένο.

Επεξεργασία φωτογραφιών που περιλαμβάνονται στο album

Αναλαμβάνουμε να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες που θα μπουν στο άλμπουμ σας χρωματικά, τονικά, και με  ρετούς ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο και καλαίσθητό.

 Η τιμή αφορά ολόκληρο το σαλόνι

Custom σχεδίαση UV

Αν δεν βρήκατε το σχέδιο UV της αρεσκείας σας στην εκτεταμένη βιβλιοθήκη μας, μπορείτε να μας ζητήσετε να σχεδιάσουμε το δικό σας UV, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε.

Καλάθι Αγορών
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας μας. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση σημαίνει πως συμφωνείτε.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να βρείτε τα προϊόντα που ψάχνετε